Back

Hampshire Seasonal

Upon arrival, the formality of this large country residence is softened with meadow planting drawn directly to the front door, creating a palpable sense that the building has come to rest amongst the far reaching rural landscape.

Movement through the garden is expressed through changes of level created by broad sweeping landform steps towards a walled garden.

Upon entering the walled garden one is invited to navigate through a network of footpaths and become lost in the scent, colour, texture and drama of huge herbaceous borders.

Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
1
26