Back

Yeongcheon

Through a landscape of enormous scale, visitors are provided with an unfolding journey of themed gardens and vistas revealing the wider mountainous landscape from positions of vantage.

Rich palettes of indigenous planting, sensitively considered recreational spaces and unique visitor experiences blend with modern landscape architecture, to ensure that this unusual intervention sets up a dialogue which is perfectly in tune with the surrounding countryside.

Key to the project has been the success through intelligent landscape design of bringing man, horse and nature together in perfect sympathetic accord.

Marcus Barnett Studio - Yeongcheon
Marcus Barnett Studio - Yeongcheon
Marcus Barnett Studio - Yeongcheon
Marcus Barnett Studio - Yeongcheon
Marcus Barnett Studio - Yeongcheon
1
6