Back
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal

Upon arrival, the formality of this large country residence is softened with meadow planting drawn directly to the front door, creating a palpable sense that the building has come to rest amongst the far reaching rural landscape.

Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal

Movement through the garden is expressed through changes of level created by broad sweeping landform steps towards a walled garden.

Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal

Upon entering the walled garden one is invited to navigate through a network of footpaths and become lost in the scent, colour, texture and drama of huge herbaceous borders.

Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
Marcus Barnett Studio - Hampshire Seasonal
1
27